Αποστολή & Επιστροφές

ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Οι αναγραφόμενες τιμές στα προϊόντα αφορούν πληρωμή μετρητοίς και περιλαμβάνουν ΦΠΑ 23%

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Οι αποστολές των προϊόντων του ηλεκτρονικού μας καταστήματος εκτελούνται με την εταιρία ταχυμεταφορών ACS Courier.
Το κόστος της κάθε αποστολής εξαρτάται από το βάρος των προϊόντων που έχουν παραγγελθεί και υπολογίζονται κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας.
Ο μέσος χρόνος παράδοσης είναι από 1 έως 3 ημέρες εφόσον τα εμπορεύματα βρίσκονται στην αποθήκη μας. Σε αντίθετη περίπτωση θα επικοινωνούμε μαζί σας για τον προβλεπόμενο χρόνο παράδοσης.
Οι αποστολές προϊόντων γίνονται μόνο εντός Ελλάδος. 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Επιστροφή μέρους της παραγγελίας του πελάτη ή επιστροφή ολόκληρης της παραγγελίας γίνεται αποδεκτή σε περίπτωση που η FinestMarket εκτέλεσε λάθος παραγγελία ή λάθος προϊόν. Για οποιοδήποτε άλλο λόγο είναι στην διακριτική ευχέρεια της εταιρίας FinestMarket η αποδοχή της επιστροφής.
Σε οποιαδήποτε περίπτωση προτού προβείτε σε επιστροφή των προϊόντων θα πρέπει πρώτα να έρθετε σε επικοινωνία με την εταιρία μας.
Στην περίπτωση που η επιστροφή των προϊόντων σας γίνει αποδεκτή άλλα δεν εμφανίζεται υπαιτιότητα στο λάθος της εκτέλεσης της παραγγελίας από την εταιρία FinestMarket, το κόστος των εξόδων επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΡΩΝ
Ο πελάτης δηλώνει ότι αποδέχεται ρητά και ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους συνεργασίας  και αποδέχεται να πραγματοποιήσει την αγορά σύμφωνα με αυτούς.

 

Copyright © 2019 FinestMarket
warobbo template